Vertalo primește o scrisoare de eficacitate SEC

Vertalo primește o scrisoare de eficacitate SEC.


Luna aceasta, sectorul tokenizării tocmai a devenit puțin mai competitiv, deoarece Vertalo a anunțat că firma a primit scrisoarea sa de eficacitate în ceea ce privește licența TA (agent de transfer) de la SEC. Realizarea importantă îl plasează pe Vertalo într-o clasă exclusivă de platforme înregistrate în prezent în funcțiune. Acum platforma este gata să-și extindă funcționalitatea și să-și extindă acoperirea în sectorul tokenizării.


Vertalo.


Tokenizarea Vertalo platformă funcționează ca un ecosistem de simboluri de securitate all-inclusive. Platforma conectează emitenții și investitorii direct la piețele de tranzacționare secundare. Această strategie oferă lichidității atât de necesare pieței. În mod unic, Vertalo este singura platformă de active digitale care își oferă serviciile direct clienților analogici. În consecință, platforma ar putea împinge adoptarea securității în continuare.


Designul simplificat al Vertalo este menit să îmbunătățească UX-ul. Strategia avantajoasă a firmei abordează multe dintre cele mai frecvente bariere în calea adoptării. De exemplu, utilizatorii nu au nevoie de nicio experiență criptografică anterioară pentru a utiliza platforma. Prin automatizarea avansată, utilizatorii pot sări peste setările de portofel. De fapt, nu aveți nevoie de nici o înțelegere a criptomonedelor pentru a utiliza cu succes această platformă.


Tokenizează totul.


Vertalo permite oricui să profite de avantajele oferite de tehnologia blockchain. Companiile își pot simboliza acțiunile existente în timp real și fără nici un know-how tehnic. Interesant este că platforma utilizează două dintre cele mai populare blockchain-uri din lume pentru a îndeplini aceste sarcini.


CEO-ul Vertalo, Dave Hendricks.


Ethereum sau Tezos.


O altă caracteristică unică a ecosistemului Vertalo este faptul că emitenții pot alege pe ce blockchain să se asigure. Platforma utilizează atât Ethereum, cât și Tezos pentru aceste sarcini. De fapt, puteți chiar să convertiți STO între lanțuri cu ușurință.


Vertalo – Experiența contează.


Când vine vorba de probleme de conformitate, ați fi greu să găsiți un cofondator cu mai multă experiență decât fostul avocat al SEC, Gautam Gujral. În trecut, Gujral a fost autorul lucrării definitive a SEC lansată la începutul acestui an. În consecință, Vertalo este pe deplin conform, inclusiv cea mai recentă declarație comună publicată de SEC și FINRA pe 8 iulie 2023.


Standarde înalte – Vertalo.


Vorbind despre importanța ca firma sa să primească licența TA, cofondatorul Dave Hendricks a declarat că „Agentul de transfer joacă un rol critic în gestionarea ciclului de viață al valorilor mobiliare. În timp ce autoritățile de reglementare continuă să se împace cu creșterea activelor digitale, nu și-au scăzut standardele și se așteaptă ca platformele de active digitale și partenerii lor să respecte îndeaproape normele de multă vreme. ”


Conformitate deplină – Vertalo.


Hendricks a explicat „Vertalo le permite clienților și partenerilor să mențină respectarea deplină a reglementărilor existente privind valorile mobiliare, chiar și în timp ce utilizează instrumente mai noi precum jetoanele de securitate. Pe măsură ce vom încorpora mai multe active analogice și vechi pe platforma Vertalo, capabilitățile agentului nostru de transfer vor putea să răspundă oricăror cerințe de conformitate și de manipulare a valorilor mobiliare pe care le pot avea. ”


Platforma de gestionare a datelor Vertalo – TRATĂ.


Un alt proiect remarcabil în curs de desfășurare al companiei are legătură cu tokenizarea REIT-urilor private (trusturi de investiții imobiliare). REIT-urile Tokenized furnizează mai multă lichiditate pieței. În plus, aceste instrumente financiare sunt acum utilizate ca garanție. Comparativ, sistemele tradiționale de afaceri utilizate pe piețele REIT sunt oferte pe suport de hârtie.


Pentru a face această sarcină monumentală o realitate, Vertalo a colaborat cu Prime Trust pentru a construi platforma TREATs. Obiectivul parteneriatului strategic este de a combina platforma de gestionare a activelor digitale conforme Vertalo cu serviciile de custodie de top ale Prime Trust..


În acest mod, TREAT-urile ar putea juca un rol major în evoluția pieței. În prezent, firma are în administrare miliarde de dolari imobiliare. Important, compania a anunțat că lucrează deja cu zeci de REIT-uri în prezent.


O experiență mai bună de tokenizare.


Dezvoltatorii din spatele platformei Vertalo au experiența și rețeaua pentru ca strategia lor să funcționeze. Ar trebui să vă așteptați să vedeți mișcări majore venite din această tabără în lunile următoare pe măsură ce strategiile companiei se desfășoară. Deocamdată, sectorul tokenizării tocmai a primit un nou jucător care merită urmărit.

Estratégia para opções binárias

Uma estratégia eficaz para opções binárias - maximizando seus lucros e reduzindo riscos Você já se deparou com o desafio de trabalhar com ...